Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Kouzlo konikleců..., 06.04.2017 22:22, Zdeno(m), (O fotografování)
...vynikne v době, kdy se květy teprve derou na povrch a jsou ještě ve stádiu poupat...
Re: Kouzlo konikleců..., 06.04.2017 22:22, Zdeno(m), (O fotografování)
Rád je fotím, jsou něžně půvabné, občas si těmi kanystry vody pomohu. Zatím je však vláhy seshora dost...
Možností motivů je dost, na zahradě je máme skoro všichni, takže hlavní roli pro mne hraje přístupnost a možnost i v rámcji možností kleknout...
Kombinuji různé clony, pokud není bezvětří, musím volit i rozumný čas, jinak je problém...
Slunce ovšem v batohu nenosím a tak často trpělivě a pokorně čekám na správnou chvíli...
No, někteří v něm nenosí ani stativ a také žijí...
Re: Re: Kouzlo konikleců..., 07.04.2017 17:49, chorcheee(m), (O fotografování)
Ale jo, přestože Zdena jsem už vícekrát kritizoval, že dává serie dosti podobných a často nehoubových fotografií (čímž mi opotřebovává kolečko u myši ), toto jsou opravdu působivé snímky! Z tohoto důvodu také nevadí, že je někde dost velký šum snímače a/nebo komprimační artefakty. Už to Zdeno jistě psal, ale čím je to, prosím, fotografováno?
Re: Re: Re: Kouzlo konikleců..., 07.04.2017 18:42, Zdeno(m), (O fotografování)
Canon 650D (ex basset...), COMPACT-MACRO LENS EF 50mm,1:2,5, mezikroužky Kenko, stativ Velbon 460CX mini, H20 standard, CNS copyright Zdeno...
Re: Re: Re: Re: Kouzlo konikleců..., 07.04.2017 22:35, chorcheee(m), (O fotografování)
Díky!
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30