Re: Re: Re: Re: Re: Re: korekce, 19.01.2017 20:53, chorcheee(m), (O fotografování)
Petrasi, myslím, že jsem opravdu chtěl napsat přesně to, co Ty odmítáš
: Ve fotografování hub se z Tebe stal mistr. A nemyslím to nikterak ironicky! Proto jsem Tě chtěl přimět, abys řešil i fotografie, které tu sice nevidím rád, ale přesto a právě proto, jsem se k nim vyjádřil. Ty to dokážeš! Ty fotografie vnučky opravdu nejsou dobré. Aspoň (selektivně) prosvětlit jsi je mohl.
Stejně je zajímavé sledovat, jak lidé reagují na kritiku (včetně mne
). Když jsem byl ještě nezaměstnaný, měl jsem dost času a prošel mnoho stránek zdejší historie. Těch lidí, kteří odešli, protože byli kritizováni, je dost. Poslední nyní vlk. Přitom samozřejmě byli kritizováni většinou právem. Ale jak psal před časem Yohaness " u vzácné/zajímavé houby, kde jsou vidět znaky, neřeším kvalitu". Ale to není častý příklad. Lidi, kteří dávali mazaniny dávali většinou triviálnosti, často s houbama vůbec nesouvisející. Pak se člověk nutně ptá "a co nám tím chtějí sdělit? Nebo se snad chtějí dokonce pochlubit?"
Toto tu nyní není časté. Ale jak píši - je to tím, že jsme mnohé odradili. To, zda je to správě nyní nebudu hodnotit. Současně přiznávám, že k tomu velmi účinně přispívám
. Jak někdo (hádám, že vlk) psal vedle "je tam nějaký chorcheee, psychicky labilní floutek, který nesnese jakoukoli kritiku a ty stránky tam jen kurví"
.