Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 18.01.2017 18:37, Pavla, (Houby)
v sobotu jsem natrefila na padlý kmen s hlívou. Tuto skupinku jsem zahlédla jako první,
Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 18.01.2017 23:54, Dano, (Houby)
a kdo byl druhý?
Re: Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 19.01.2017 09:21, Tori(m), (Houby)
:D
Re: Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 21.01.2017 11:11, Pavla, (Houby)
Jsem si naběhla, co? Jedna : nula vedeš!
Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 18.01.2017 18:37, Pavla, (Houby)
hnedle vedle (na témže kmeni) rostla další rodinka. Tož hledám nejlepší pozici pro focení, stativ nahrazuji svým pravým loktem, kterým se opírám o kmen, když tu v tom ...
Re: Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 18.01.2017 19:24, MACEK, (Houby)
Parádní fotka
se z kmene odlupuje kus kůry, poroučí se k zemi a odhaluje ... vlevo totok
... vpravo totok. A pic kozu do vazu, říkám si. Hlívoinkubátory! Opatrně jsem přiložila kůru zpět na původní místo, plodničky přikryla a šla raději o dům dál. Myslíte, že ten zásah mohl nějak ovlivnit či přímo zastavit vývoj a růst hlívomiminek? To bych nerada.
Re: Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 18.01.2017 23:58, Dano, (Houby)
Tak to je teda fajné, ještě jsem to tak nenašel v přírodě, je to jak od zahradkáře.
Re: Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 19.01.2017 12:57, Bery, (Houby)
Parádní nálezy a parádní fota. Mám zkušenost že hlíva jede dál, i když opatrně odkrajuji větší plodnice z trsu.
Re: Re: Re: Pod čím houby v zimě spí a čím se přikrývají, 21.01.2017 11:09, Pavla, (Houby)
Díky za reakci, Bery.
Ten den jsem provedla ještě i kontrolu voskoviček,
spaly pod pěkně nadýchanou péřovou duchnou. ;)
A Vy mějte fajn večer.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30