Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:23, Pavla, (Houby)
teď byla neděle a zítra je už zase pátek.
Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:40, Bery, (Houby)
To chce pořád šlajfovat, jen ať to brzdy přežijou.
Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:23, Pavla, (Houby)
Jedna nedělní střela od boku ... prááásk ... helmovka? ;)
Vedle ní pro mě jeden neznámý „alešoidník“,
Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:33, alesjirsa(m), (Houby)
Nejspíš pórnovitka obecná.
zelený Jóžin z bážin, který mechy se plížil
a omamná vůně anýzu.
Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:54, Bery, (Houby)
Pěknej Pavli.
Totok berte jako srandičku. Fotím už každou koninu, která mi cvrnkne do oka a ba co víc, snažím se v ní vidět něco výjimečného. Suchý zkroucený list s „něčím“.
Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:39, tapik, (Houby)
zajímavý, marně přemýšlím o co jde,hlavně aby jsi nebyla odsouzena jako Vlk
Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:50, Bery, (Houby)
Tady se odsuzovalo??? No, to snad ne!!! Vlčák je přece fajn borec, halt má jen ten svůj čtyřboj, ale přec by ho za to nikdo nesoudil. Ostatně si myslím, že se tu, i vedle, hóóódně naučil.
Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:59, Pavla, (Houby)
Zkusme se nebrat tak vážně, natož se odsuzovat či popravovat. Já si v tom svém "nakaženém viržínku" dokážu docela živě představit Mollisia ligni. Hej, jasně, že si dělám srandu!
Re: Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 21:17, Bery, (Houby)
Hej, šak já ti tu Mollisii neberu...když myslíš, tak ji měj, já bych ji určitě nepoznal.
Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 21:02, Zdeno(m), (Houby)
To jistě, ale on by už dávno měl vyučovat...V poslední době se ovšem fotograficky viditelně dotáhl na peloton...
Re: Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 21:04, vevanek, (Houby)
Já vlastně ani nevím proč skončil a mrzí mě to Já se s ním setkala a je to správnej bodrej Moravák
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 21:19, Zdeno(m), (Houby)
Šak on neskončil, jen poslal rezignaci pozdě večer...Nebojte, on se vrátí, takových odchodů jsme už zažili...Jak tady někdo vtipně poznamenal, kdo zvládne nahouby, nemůže odjinud odejít...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 21:58, Bery, (Houby)
To doufám, kdyš si vzpomenu na ty vrhavky, tak se ještě dneska popadám za břicho...a o tohle že bych měl být ochuzen??? Neblbni Vlčáku, seš přece pohodář ne.
Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 15.12.2016 20:43, Bery, (Houby)
Vypadá to jak nakažený viržínko.
Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 16.12.2016 09:10, chorcheee(m), (Houby)
Zdeno, nebagatelizuj to, prosím, jo?
Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 16.12.2016 12:19, Zdeno(m), (Houby)
Něpoňjal...Copá se Ti jeví jako bagatelizace a čeho? Pročítám své řádky a nic se mi nejeví jako důvod této reakce...
Re: Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 16.12.2016 22:47, chorcheee(m), (Houby)
Ach jo, tak jsem tu asi půl hodiny smolil reakci na co že jsem to reagoval . Pak se mi objevil rámeček, že délka odpovědi je omezena na 2000 znaků a následně jsem o napsané, já pitomec, nějak přišel. Tori by věděla, kde hledat v temporary files, já ne. Pokud budu mít ještě sílu, napíšu Ti, Zdeno, do emailu (tady to stejně nepatří).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čas letí jako bláznivý, 17.12.2016 08:37, Tori(m), (Houby)
Někdy funguje návrat na předchozí stránku, objeví se znova formulář s už napsaným textem. Ale elaboráty delší 10 řádků radši píšu v text. editoru a pak to jen zkopíruju.
Jinak přeji, aby se Vás na 1. ročníku ohoubařské sleziny slezlo co nejvíc a abyste se dobře bavili. Pro mě je Praha trochu z ruky, navíc teď, když synáček, který 3 roky „okupoval“ Karlín, se příští týden vrací opět do rodné „vísky“. ;)
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30