výzva, 14.12.2016 00:06, Yohaness(m), (O přírodě)
Vážené osazenstvo fóra Ohoubách,
dovoluji si navrhnout akci, která by myslím, obzvláště v poslední době, našemu diskusnímu fóru, prospěla. Nazval jsem ji „1. SEŠLOST OHOUBAŘŮ 2017“.
Koncipoval bych to celé na začátek ledna, bude již po vánočních a novoročních starostech a navíc toho v lesích také moc nepotkáte. Otázka místa je diskutabilní, ale vzhledem k tomu, že mezi nejaktivnějšími přispěvateli (sto a více příspěvků – v současné době 53 lidí) je 13 členů z Prahy a blízkého okolí, viděl bych to tedy na nějakou provozovnu v našem hlavním městě. Dodávám, že u mnoho uživatelů našeho fóra ani nevím místo bydliště, tudíž je možné, že je vás z Prahy ještě více.
Místo vyberu lidové a co nejvíce universální – nečekejte tedy luxusní restaurant na Malé straně ani zahulený pajzl na periferii. Sponzora zatím nemám žádného, tak je třeba počítat s tím, že si každý zaplatí svou útratu.
Cílem celé akce je navzájem se osobně lépe poznat, podiskutovat nad smyslem či nesmyslem fóra, popít rozličné nápoje či pojíst dobrou krmi, navzájem se pochválit nebo si vynadat, ale hlavně popovídat o naší největší vášni, O houbách!
Tak co myslíte, je to dobrý nápad, špatný nápad nebo jaký je to vlastně nápad?
Abych vám usnadnil rozpačité či nadšené reakce a zároveň se něco dozvěděl, prosím konstruktivně odpovídat v bodech na následující témata:
1. Zajímá mne to, je mi to jedno, nepřijedu, jdi do háje.
2. Praha - ano, ne, jinde a pak kde.
3. Preferuji pátek, sobotu, pátek i sobotu, v týdnu, jdi do háje.
DÁME TO?