Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 10.12.2016 19:47, soucekp, (Houby)
... a našel např. tuhle žilnatku oranžovou
Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 11.12.2016 19:56, Pavla, (Houby)
Nádherná! (Btw můj Vojta hraje pro změnu basket). ;)
Re: Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 12.12.2016 00:33, soucekp, (Houby)
Vojta nejdřív hrál tenis, ale potom zvítězil florbal - tam má kolem sebe víc spoluhráčů a kamarádů . A já pořád věřím, že ho začne bavit nohejbal - ten zase hraju já
Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 10.12.2016 19:47, soucekp, (Houby)
nebo tento Ostnateček, který mi kamarádi určili jako o. Bourdotův
Re: Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 10.12.2016 19:49, alesjirsa(m), (Houby)
Je to možné.
Re: Re: Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 12.12.2016 00:34, soucekp, (Houby)
... tady je případně ještě jedna plodnice ze stejné větve
a také tento chlupáček na dubovém pařezu
Re: Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 10.12.2016 20:10, vevanek, (Houby)
A mně se líbí toto
a jednu z rážovek
Tento pařezník pozdní jsem si vzal domů
Březovník obecný
A opět nová lokalita nějaké sazovky
Krásná, také bych ji někdy rád našel.
Re: Re: Re: Vojta byl na florbalovém turnaji, já pobíhal po oboře ..., 10.12.2016 20:10, soucekp, (Houby)
Já ji pořád nemohl najít a teď už jsem ji tři víkendy po sobě našel a to na třech různých lokalitách. Bohužel je to dost složitý rod, tak se zatím ani nepouštím do určení. Pro jistotu jsem si sice exsikát vzal od všech
... která byla konečně ve výborné kondici, jak je vidět na řezu. Mějte se prima PS
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30