Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Variace na podzimní téma, 24.10.2016 18:56, Pavla, (Houby)
aneb pozdravy všem přítomným i nepřítomným.
Re: Variace na podzimní téma, 24.10.2016 18:56, Pavla, (Houby)
Na les teď nějak nebyl čas, takže jen víkendová chvilka šmejdění po sídlišti a blízkém okolí. Čirůvku dvoubarvou bych si z mé lokality do guláše asi nedala. (Nic ve zlém, pejskové. Já Vás chápu.) ;)
Bílý kaviár alias hlenka jakási, kterou si můj muž určil jako korálovce. (No co co co? Nobody is perfect.)
Pár pařízků okupovaly václavky hlíznaté.
Nejen šupinovka nádherná je nádherná. Pro mě nádherná, přestože zhoubná, je např. i šupinovka zhoubná.
Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 00:33, Dano, (Houby)
Máš to na bok nebo rostla na kládě?
Re: Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 21:56, Pavla, (Houby)
Padlý kmen, zhoubnice“ vyrůstaly z jeho středu. Zde máš pohled ze shora, zvědavče.
Re: Re: Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 23:49, Dano, (Houby)
A zespod ? Na něco je pěkný pohled zespod.
Obrázek "lesního poloboha Satyra" posílám spešl s přáním brzkého uzdravení Zdenovi! ;)
A protože mě dole zaujalo povídání o ryzcích, přidám jednoho, kterého jsem našla předminulou sobotu v bukovo-jedlovém pralese. Válel se tam vykopnutý kousek od korálovce, tak jsem si tu dvojičku zvěčnila jako ženicha a nevěstu. Mléko oranžové, nejdřív příjemné, za chvilku nic moc, absence zelených skvrn – můj tip – ryzec lososový (snad). Mějte fajn večer.
Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 00:02, Tori(m), (Houby)
No teda, nevěstu za závojem neni ani vidět (připomíná mi sochu Járy Cimrmana v Tanvaldu) a ženich vypadá jak po flámu - přeražený nos, bez zubu, kravata na půl žerdi a celkově trochu v silném bočním větru. Tos teda dala dohromady ty pravý, ti povim. :D
Re: Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 01:23, Včelda, (Houby)
tak fantazie Ti teda nechybí
Re: Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 21:54, Pavla, (Houby)
Chudák ženich, Tori, vždyť jsi na něm nenechala nit suchou. Bohužel to vidím stejně.
Re: Re: Re: Re: Variace na podzimní téma, 25.10.2016 22:53, Tori(m), (Houby)
:D
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30