Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Dneska jen, 13.10.2016 17:51, Lawnmower, (Houby)
hnojník třpytivý
Re: Dneska jen, 13.10.2016 18:08, chorcheee(m), (Houby)
A je to tady zas . Nejen rozmazaný mech, ale i nejbližší klobouk...
Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 18:12, Lawnmower, (Houby)
Myslíš? Komprese dělá svoje, zkontroluju originál. I ty ale můžeš mít pravdu, chorcheee . ... ... ...Ano, souhlasím, je to nepovedený.
Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 18:52, petras, (Houby)
Já to na monitoru vidím taky tak,ale nevadí mi to,jen pořád čekám,kdy to tady chorchééé zaplaví fotkama z toho nového foťáku
Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 19:09, chorcheee(m), (Houby)
Až se toho nebude dávat tolik. Já jsem, jak známo, narcis, takže mi je líto, když mé úžasné fotografie rychle zasedimentují . No a samozřejmě si navíc říkám, že dělám dobrý skutek a odlehčuji "heavy traffic hír" .
Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 19:19, basset(m), (Houby)
Chorchee přeci přidává jenom do atlasu. Už dokonce vyměnil fialový koberec za kuchyňskou desku
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 19:21, chorcheee(m), (Houby)
To druhé je přeci dlaždice na podleze lodžie (z it loggia – sloupová chodba, loubí) .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 19:26, basset(m), (Houby)
.. stejná hrůza
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 19:27, chorcheee(m), (Houby)
Tak zajímavé, nevšední...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 19:35, basset(m), (Houby)
Do atlasu to nepatří. Tečka.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 13.10.2016 21:06, Yohaness(m), (Houby)
Henry, vím, že se s Chorcheeem nemusíte, ale dovol mi oponovat. Pokud nemá nikdo lepší foto než on (byť na dlaždicích či kdekoli jinde), buďme rádi za atlasovou položku. Znaky na ní jsou znát, a že to moc neladí do přírodna mi osobně nevadí, radši se něco naučím na dlaždicích nebo fialovém koberci, než vědět prd. Až se tento druh najde ve svém přirozeném prostředí a někdo ho cvakne, myslím, že ani Chorcheee nebude proti vyměnit foto...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 14.10.2016 00:04, basset(m), (Houby)
O Chorchee vůbec nejde. Je to jenom o tom, že jsem takové fotky jinde v atlasech neviděl a asi i neuvidím. Zdá se, že mám na atlas jiný pohled a asi k němu zanechám veškeré aktivity.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 14.10.2016 07:20, Yohaness(m), (Houby)
To by bylo škoda, udělal jsi v atlase notný kus práce. Taky nejsem z fotky houby na dlaždici nějak unesen, ale zatím jinou nemáme a je na ní měřítko a jsou na ní vidět důležité znaky, tak jsem pro ji tam nechat. Takový příklad: mám doma atlas hub, kde je 1000 druhů, nádherně vyfocených. Taky mám atlas, kde je 4000 druhů vyfocených průměrně, některé i podprůměrně. Který myslíte, že používám více?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dneska jen, 14.10.2016 09:10, Včelda, (Houby)
nějaký třetí? Nicméně myslím, že máte pravdu oba a úplně nevím ke kterému názoru se přiklonit. No snad bych to rozlousknul takto - je nutné mít fotku v atlase za každou cenu? I když bude špatná nebo minimálně netradičně pojatá? Stejně tam chybí fotky mnoha a mnoha druhů, takže o jednu navíc už to nespasí bych řekl...
Re: Dneska jen, 13.10.2016 17:54, Lawnmower, (Houby)
a pýchavka hruškovitá
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30