Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 09.10.2016 23:15, Dano, (Houby)
Kovář, ten byl dost fotogenický.
Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 09.10.2016 23:15, Dano, (Houby)
Klouzci sliční jsou na focení fajn, ale najít ty co nejsou v trávě, je kumšt. Já našel, ale při očistě jsem je akorát ještě více zbabral.
Hřib plstnatý, málokdy má klobouk tak nahoru.
Křemenáč březový, ten mě překvapil svou velikostí, obr přes půl kila.
Hřib hnědý, ještě nějaký ten týden a konec hřibů pro letošek.
Re: Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 09.10.2016 23:24, petras, (Houby)
Pěkné,pěkné,máš tam nějaké housenky?Že ti to trochu vlevo okousaly.
Re: Re: Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 09.10.2016 23:55, Dano, (Houby)
Kdyby si to nenapsal, tak bych si myslel, že není nic vidět. Zkusím to opravit, možná, jestli dřív neusnu.
Re: Re: Re: Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 10.10.2016 00:01, petras, (Houby)
To si tak neber já jenom,že jsem to razítko objevil asi před týdnem a párkrát ho už použil.Likvidoval jsem odraz diod na mokré houbě,trávu a jde to dost dobře.
Re: Re: Re: Re: Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 10.10.2016 00:09, petras, (Houby)
Trošku jsem Ti vysbíral klacíky
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 11.10.2016 00:00, Dano, (Houby)
Ty jsi ještě horší než moje žena, ta taky všechno uklidí.
Re: Re: Re: Re: Re: Roste toho dost, jen najít ty spravné k focení, 10.10.2016 00:11, Dano, (Houby)
Jo dobře to jde, ale pomalu. Na to se neumírá.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30