Blahopřání k narozkám mému úhlavnímu příteli Yohanessovi!:-), 08.10.2016 21:43, Forrest Run(m), (Houby)
Tož Jendo, srdečně Ti s Kájinkou přejeme fšecko NEJ a MAX a pochopitelně hlavně tu sexuélní svěžest!

Tahle fotoreportáž bude možná přínosná i pro začínající fotografy, kteří si tak nějak nedokážou představit, že by měli při focení houbelec ohnout hřbet!;)
Omluvte, prosím, sníženou kvalitu "mobilních" momentek.....
Jak se říká, člověk nikdy neví, kdy přijde k nějakýmu štěstí a náhoda přeje připraveným...
2.července takhle pobíhám s bednama hub mezi dodávkou a stánkem v centru Prahy, když tu zrak můj padne na dvojici podivných "srstnatých žampíků". Předesílám, že přes tento trávník proběhnou denně stovky, možná i tisíce lidí, spolu se svými rozjívenými dětičkami a zhusta i s pejsky....když se podíváte pořádně na klobouk jedné z plodnic
...né, to OPRAVDU nejni gutace!;) Nějak se mi ty žampoše nezdály, tak jsem si je prohlédl blíž a málem jsem si sám samou radostí ukrumpnul!;)
Mobil, fotka, MMS, obratem blesková reakce Yohanesse..."Si děláš kozy...kde jsi?! Jedeme s Fáfou za Tebou!"...a do 40 minut byli na místě...tomu se říká tah na branku!