O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Avizo nekvízu..., 22.09.2016 19:21, Zdeno(m), (Kvízy)

Zítra můj kvíz nebude...Důvodem je obstarávání a vyhledávání nových obrázků a motivů pro soutěže...Zatím můžete ladit formu a studovat...

Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 19:28, chorcheee(m), (Kvízy)

Jaké soutěže? Já bych také rád poslal nějaké fotografie do nějaké soutěže...

Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 19:45, Zdeno(m), (Kvízy)

To můžeš, ale naší soutěží budiž páteční kvíz...

Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:23, chorcheee(m), (Kvízy)

Aha. Ono těch fotografických mykosoutěží většinou souběžně u nás (a natož ve světě) probíhá víc. Ale mě se to nechce hledat. Jako správnému narcisovi by se mi líbilo, aby mi vyhlašovatelé soutěží sami psali: "Pane doktore Kubásku, víme, že jste výborný fotograf hub. Nechtěl byste nám do soutěže poslat nějaké snímky?" .

Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:35, petras, (Kvízy)

Kde jsi okoukal mórersy ze sousedního webu,když tam nechodíš?

Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:44, chorcheee(m), (Kvízy)

Obávám se, že je to jen vrozená shoda okolností, že jsem stejný kokot, jako návštěvníci toho sousedního webu. Učit se od nich nemusím .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:46, basset(m), (Kvízy)

bingo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:48, petras, (Kvízy)

To určitě ne,na ně nemáš..Jen jsem se těšil na fotky z toho novýho foťáku a Ty nic moc nedáváš.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:53, chorcheee(m), (Kvízy)

Já dávám spíše do Atlasu, protože tam skoro nikdo nechodí a tak se nemusím potýkat s kritikou . Jen občas Patrik a basset mi napíší soukromou zprávu .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:55, basset(m), (Kvízy)

jj, opravdu, ty horší dává do atlasu a lepší nemá

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:01, chorcheee(m), (Kvízy)

Ten basset mne opravdu nemá rád . A to se k němu poslední dobou, doufám, chovám velmi vstřícně. Navíc přitom věřím, že to není jen nějaký kalkul. Že opravdu uznávám, že jsem se v minulosti choval mnohokrát jako blbec a snažím se být konstruktivnější (však nikoli stádnější - vždy budu říkat a psát, co si myslím).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 25.09.2016 17:53, Zdeno(m), (Kvízy)

Tohle se hezky čte, psal jsi to opravdu Ty, nebo je to jenom nějaké Tvé potlačované alter ego?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:02, petras, (Kvízy)

Se z toho asi p....u.Nechci se vnucovat,ale pokud to uznáte za vhodné,u kyjanky Zoll.je pořád jen ta moje dva roky stará fotka a Zedova,tak jestli je některá hodna ....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:13, chorcheee(m), (Kvízy)

.

No, kyjanku Z. bych samozřejmě rád přidal, ale já ji ještě nepotkal. Vůbec je zajímavé, že v Atlasu jsou u některých druhů mrtě fotografií a u některých skoro žádné. Někdy je to o vzácnosti/běžnosti, ale ne vždy. Často se prostě jen některé druhy moc nefotí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:18, petras, (Kvízy)

Já myslel ty moje,já nemám to éM.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:25, chorcheee(m), (Kvízy)

Jo takhle, promiň, jsem blbej (nebo nalitej ). Kdys je dával?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:31, petras, (Kvízy)

Strana 3 a 4 v mých fotkách

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:53, chorcheee(m), (Kvízy)

Petrasi, Ty mi tedy dáváš zabrat! Musel jsem projít do minulosti 18 stran diskuse, abych založi 3 Tvé fotografie kyjanky do Atlasu. Když mi napíšeš 3.-4. stránka ve Tvé složce, neumím z toho poznat datum (dá se to? Tori?). Ale jsou tam! Myslím, že máš pěkné fotografie kyjanky Z.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 22:13, Joska(m), (Kvízy)

Klikni na nápis "detail" pod fotkou...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 22:36, chorcheee(m), (Kvízy)

Díky Josko! Příště využiji (tam je fakt datum, to jsou vymoženosti! Jak by řekla maminka )

Re: Avizo nekvízu..., 23.09.2016 15:13, Bery, (Kvízy)

Sakr ble, to je ale krasavec.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30