Re: Žádná registrace, žádná úroveň, 18.09.2016 23:45, Kraken(m), (O přírodě)
Já jsem na Nahoubách začínal ještě o rok a možná ještě o něco dřív, než Zdeno. Fotek jsem tam zanechal taky slušnou hromadu a dlouho jsem na ty stránky nedal dopustit, i když se tam vždy nějaký úchyl, grafoman, nebo prostě jen pitomec, našel. Mippy bohužel čím dál, tím víc stránky zanedbával, až nakonec téměř všichni mykologové a i ti, co se o houby trochu víc zajímají, odešli na nově vzniklé stránky, které někteří z odešlých založili. Na ty významnější jsem byl hned od počátku přizván, proto také přispívám na více stránek najednou a nepreferuji jen jedny, jako nějaký fotbalový klub. I na Nahouby jsem ještě dlouho poté, co už je většina mých známých opustila, přispíval, byla to i má srdeční záležitost. Ale nakonec mě to tam už začalo unavovat, ještě nějakou dobu jsem to tam jen pozoroval a teď už jsem tam skoro rok ani nenahlédl. Tyhle stránky jsou v podstatě jediné, kde se taky diskutuje. Což je určitě dobré, i když některé diskuse jsou trochu nadbytečné! Já sám se už, až na výjimky jako je tahle, do diskusí příliš nezapojuji, právě po špatných zkušenostech na Nahouby.