Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 19:55, Zdeno(m), (Houby)
Natěšen, vyrazil jsem na lov kapek...Dobelhal jsem se na místo činu, vybalil potřebné, nastavil parametry, zapnul mašinku...
Re: Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 19:55, Zdeno(m), (Houby)
Leč ouha, baterie zůstala vzdálena přes deset kilometrů...To už se mi nestalo sakra dlouho, nicméně kontrolní systém selhal vinou lidského faktoru...Tož, no co...Jak radí Jiří Suchý v Pěti strunách...A když vám na kytaře nezbyde vůbec nic, nechmuřte proto tváře, zpívejte z plných plic...Tedy poraďte si, jak umíte...
Re: Re: Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 20:12, vevanek, (Houby)
Tak to já jsem jištěna ze všech stran. V ledvince nosím náhradní baterii, náhradní kartu (protože z ní přehrávám a už jsem ji jednou zapomněla vrátit do foťáku) a náhradní klíč od auta
Re: Re: Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 21:56, vlk(m), (Houby)
...krásná práce s kompaktikem...
Přišel na řadu reportážní kompakt. Přesednout z BMW do trabantu je sice nežádoucí, ovšem jede obojí...I radost zůstala...
Re: Re: Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 19:58, chorcheee(m), (Houby)
Zase gutace! To Patrika nepotěší .
Re: Re: Re: Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 20:05, Zdeno(m), (Houby)
Hluboce se mu omlouvám, já už budu hodný, dědečku...
Re: Re: Jak jsem (ne)fotil smolokorky..., 12.09.2016 20:41, Pavla, (Houby)
Radost (a trabant) to jistí. Taky jsi mohl třeba skicovat smolokorky tužkou na hygienické kapesníčky. ;)
Přihodím ještě pár poslů podzimu...Šupinovka slizká...
Teplo neteplo, září je tady, tak co, že...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30