Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 19:56, Kájinka(m), (O přírodě)
Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 20:33, Zdeno(m), (O přírodě)
Že by mandelinka bramborová? V kalendáři ale není...
Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 19:56, Kájinka(m), (O přírodě)
No přeci PETR A PAVEL ...
..tak já Vám z celého srdce přeji jen a jen to nejlepší, hodně od všecho, zdařilé fotky, pěkné nálezy, dobré světlo ... a vždyť to všichni znáte
... přání posílám všem, ale především zdejším mykonadšencům jako je např. Kápo, P.T. (doufám, že sem se nesekla), Pavel, Pája atd...
No, ale hlavně tomu mojemu zlatíčku a tryskomyšákovi Forrestovi :-*
Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 20:43, Zdeno(m), (O přírodě)
Rád se připojuji k přáním pro všechny s těmito krásnými jmény...Nemaje synů, alespoň dcera Petra to jistí...
Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 20:45, Zdeno(m), (O přírodě)
Mimochodem včerejší obrázek kapek na bělochoroši slzícím...Tož slzte radostí, oslavenci...
Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 20:47, Zdeno(m), (O přírodě)
A ještě velká nápověda pro včerejší zatím neúspěšné luštitele mé houbové hádanky níže...
Re: Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 21:27, P.T.(m), (O přírodě)
pokusil jsem se dovysvětlit svůj včerejší tip níže .......a zároveň děkuji za přání a přidávám se ke gratulaci Petrům a Pavlům, škoda, že nemám po ruce žádnou čerstvou fotku, snad zítra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 21:42, Zdeno(m), (O přírodě)
Hm, enigma hadr...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 23:18, Kraken(m), (O přírodě)
Aha, ty pořád ještě čekáš na odpověď. Tak já střelím: penízovka širokolupenná.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 01.07.2013 14:30, Hanýžka(m), (O přírodě)
Šikovný, chválím, že ji nemáš za štítovku. :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 01.07.2013 22:54, Kraken(m), (O přírodě)
Zdeno mě přehlíží, požaduji nějakou hezkou fotku za odměnu!!!
Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 01.07.2013 14:40, Hanýžka(m), (O přírodě)
Sice pozdě, ale přece, vše nejlepší Petrům a Pavlům. Forrestovi pak speciálně tu svěžest, co tak štědře přeje ostatním, ať ti to Pán Bůh oplatí nejen na dětech. K přání se připojuje i Vladimír Antonín. Doufám, že tě fotka z mikroskopu potěší...
Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 29.06.2013 23:28, Kraken(m), (O přírodě)
Tak to já se taky s přáním všeho nejlepšího připojím. A i sobě přeju konečně takové počasí, jako bylo tenkrát na Labi.
Re: Re: Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 30.06.2013 12:49, Kájinka(m), (O přírodě)
Peťura Vám posílá velké díky, zrovinka lítá po jižní Moravě a nemůže poděkovat osobně
Re: Re: A kdopak to má dneska svátek????, 30.06.2013 14:22, Finančník, (O přírodě)
I já s Éliškou se připojujeme s přáníčkem a hlavně tu pohlavní svěžest PS: 6.7. vás oba očekáváme. PaS
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30