Re: Vědátoři a dobrovolníci společnejma silama!:-) , 01.03.2012 13:36, Forrest Run(m), (O přírodě)
Pokračování potřeštěnejch nápadů!;)
Váhám, zda-li to dát sem nebo do Vývoje stránek,když tak to, Romčo, podle vlastního uvážení převexluj, prosím!;)
Pokračování kauzy Dobrovolníci
4) Dobrovolník-"Všudybyl"-cestuje po celý republice....viz bod 3 předchozího příspěfku+vidím i využití coby spojky mezi vzdálenejma destinacema-Praha/Brno/Ostrava....neocenitelnej v době výstaf, kdy by se převážej z jednoho koutu republiky na druhej přeprafky hub, plakátů, fotek z fotosoutěží, muzejních/soukromejch sušenejch exponátů:choroše, hvězdofky,..,
Někde v rozbalovacím BlogoMenu bych to viděl na butónky "Nabídka/Poptáfka"
Konkrétní příklady:
Jiřík Burlík 1)Vede kolektivní ofikoprojek "Houby Města Prahy", monitoring fšech zajímavějšíg hub Velký Prahy....takže třeba i Klánovickej les, Satalickej/Chuchelskej les,....právě dokončuje loňskej projekt, takže pokud někdo máte nějaký "pražský" houbelec, pošlete mu o nich bleskem info na burlik.burlik@seznam.cz nebo i přeze mě....až mi to Jirka přepošle do mailu, do vložím sem i vzorově vyplněnou tabulku, abyste věděli, jak na to!;)
Loni jsem třeba v parku u Satalic objevil a zdokumentoval kvanta vzácnější Hvězdofky vlasohlavou......
Letos tento projekt pojede taky!:-)
Dále ho coby Jihlafskýho Nejvrchnějšího MykoFührera zajímaj (nejen)červenoseznamofky z Vysočiny, specializuje se na lošáčky a hnojníky, nicméně bude rád za jakejkolif zajímavej nález-teď by třeba potřeboval na Vysočině lokalitu na Kyj zprohýbaný-Kápóóó, Hombré, byla by?
Jezdí trasu Praha-Jihlava, takže exikáty můžete můžete po domluvě nechat buď v jednom městě nebo druhým, případně i po cestě! 
A teď si přihřeju svou mykopolífčičku:
Forresťák:potřebuju sporovotisky/exikáty:
Kačenky, fšechny Smrže, Kotrč kadeřavý, Choroš oříš, Penízovku sametonohou, Opěňku, (divokou)Hlívu plicní/ústřičnou, Čirůfku májofku a Závojenku podtrnku!:-)
V případě zájmu zaškolím/vysvětlím a pak se budu revanšovat substrátama a sadbou těchto hub!:-)
Díky!:-)