O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

na začátku bylo.........., 29.02.2012 21:14, ikarusi, (O přírodě)

mé první nakouknutí,takže gratulace ke spuštění stránek,mnoho zdaru a stálé vylepšování...ikdyž složení moderátorů je již teď zárukou skvělých stránek.Jen doufám,že na stránky, kde jsme se tak často scházeli a vídali nezanevřeme,já tedy jistě ne.

Re: na začátku bylo.........., 29.02.2012 22:26, Zdeno(m), (O přírodě)

To by bylo to nejhloupější, čeho bychom se mohli dopustit...Každý spolutvůrce stránek má mít pocit sounáležitosti nejen když se daří...Jako v manželství... Abych to moudro trochu odlehčil...Po odchodu manželky po čase zamíří do nebe i manžel...Žena se k němu nadšeně má, ale on odtažitě říká : Copak si nepamatuješ co nám oddávající říkal při sňatku?...Dokud vás smrt nerozdělí...

Re: Re: na začátku bylo.........., 29.02.2012 22:31, Martin(m), (O přírodě)

...nepředbíhej! Nepřeju si to, nic nenaznačuju, ale lidský syndrom je Damoklovým mečem i nad těmito stránkami!

Re: na začátku bylo.........., 29.02.2012 22:26, Zdeno(m), (O přírodě)

To by bylo to nejhloupější, čeho bychom se mohli dopustit...Každý spolutvůrce stránek má mít pocit sounáležitosti nejen když se daří...Jako v manželství... Abych to moudro trochu odlehčil...Po odchodu manželky po čase zamíří do nebe i manžel...Žena se k němu nadšeně má, ale on odtažitě říká : Copak si nepamatuješ co nám oddávající říkal při sňatku?...Dokud vás smrt nerozdělí...

Re: na začátku bylo.........., 29.02.2012 22:28, Martin(m), (O přírodě)

...no, viděl bych v tom jistou loterii - když se sníží návštěvnost, tak se třeby mipi chytí za nos a trochu pogruntuje...
...zanevřít se mi nechce, jsem dost konzervativní. Nadšeně jsem se registroval na damyku, ale nevydržel... jsem na houbaření, ale nevydržel... nějak nejsem schopen najít potěšení být všude a kopírovat přispěvky mezi weby. Ani zde nic neslibuju, ačkoliv se mi volné nadechnutí s vědomím, že když se Vena rozjede, tak ho administrátor klepne novinama přes čumák, dost líbí! Nejsem pro jeho bojkot, ale bez mantinelů je to asociál (ostatně kdo v určité situaci ne?)...

...takže chutě do toho!

...jo, a přidám nehoubový, ale čerstvý obrázek z neděle - pro mě malinko průlomový, protože jsem lidi nikdy nemaloval...

Re: Re: na začátku bylo.........., 29.02.2012 22:54, Zdeno(m), (O přírodě)

Ahoj, Marťo, a vítej...Doufám, že Tvoje trvalá přítomnost tady bude doceněna...A ten dle mne Paul Cezane je boží...Maluj a chlub se...Je čím...Víš co říká gazela...Skromnost je blbost...

Re: Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 07:08, Kraken(m), (O přírodě)

Pěkný, Martine! To je z hlavy, nebo podle předlohy? Mipy že by gruntoval? Legrační představa!

Re: Re: Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 07:36, Martin(m), (O přírodě)

Z dost neposedný předlohy.
Ad. 2. poznámka: humor a legraci mám rád ;-)

Re: Re: Re: Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 13:12, Kraken(m), (O přírodě)

Já taky, teď jsem se zrovna nasmál tomu, co napsal VB na Mipiho stránky!

Re: Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 10:48, Forrest Run(m), (O přírodě)

Moc povedenej vobrázek, Draku!:-)
To je Gvenduše?

Kdy přivezeš do Prahy Kájince krajinku a mě houboobraz? Na barvičky i plátna/rámy rád přispěju!

Re: Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 21:35, babka mechová, (O přírodě)

Martine ahojky.Ráda jsem četla tvoje rady a viděla vždy podanou ruku tápajícím.Tady ještě vidím krásný obraz.Díky za to,že jsi tu.

Re: Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 22:04, katka, (O přírodě)

Martine, to je vynikající ... Tentokrát houby nehouby.

Re: na začátku bylo.........., 01.03.2012 10:38, Forrest Run(m), (O přírodě)

Srdečně Tě vítáme, Láďulíne, děkujeme, budeme se snažit,aby se Ti tu esteticky i ergonomicky líbilo ještě víc!:-) I Ty se můžeš zapojit svejma zlepšováčkama.....fšichni to tu oceníme a admin/PraOtec Romča to podle možností zrealizuje, je to Operativec/Mocný Počítačový Šaman nebo spíš Neo v MykoMatrixu!
Notabene mu dělá dobře a obdivuhodně ho motivuje pozitivní zpětná vazba od přispěvatelů a nevadí mu ani konstruktivní kritika!:-)

Tak mě napadá, co takhle tu Pájou doporučenou "Čtverečkovou síť výskytu hub" pojmenovat právě Pájůf a Romčůf MykoMatrix?

Neboj Ty se ničeho, nezanevřu na nahouby.cz, Damyko, Joskovy mykostránky, Kryšotovu Houbařinu, Kudlův blog ani na Sádlovy a Chorošovy našehouby.cz, stránky ČMS ani jiný nadšenecký mykostránky, s vyjímkou Houbařenícz, odkud jsem byl přes protesty značný části tamního osazenstva neférově obviněnej a bez možnosti se bránit vybanovanej ješitným adminem Robim .....Zdeno po dalších nesmyslných útocích raději odešel dobrovolně a doteď tam vládne nesvobodná a totalitní atmosféra.....to je i jeden z důvodů, proč vzniknul tento web, aby zaplnil určitou mezeru na českým mykovirtuálu-viz náš MykoManivest!
Už teď se můžeme pochlubit zárodkem nadstandartního atlasu s kvalitníma fotkama i popisama od ostřílenejch praktiků, fotkama ve vysokým rozlišení(300kB) v Diskuzi a její aktivní provázání s jednotlivejma sekcema webu, Fotopeceptářem a dalšíma praktickejma vychytáfkama!:-)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30