O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 20:58, Forrest Run(m), (O přírodě)

Protože Zdeno, Fascinovanej MykoInspirátor, "Básník Vody" ve fšech jejích skupenstvích a Trpělivej FotoGuru většiny z nás....a bez něhož by vlastně ani nebyly tyhle stránky...., s úcty ke svý mamince slaví svátek právě dnes, na Zdeničku, dovolujeme si mu tímto s Kájinkou popřát fše NEJ a MAX, a hlavně tu sexuélní svěžest!
P.S.: Zdeno, jak na KV, tak GS začli hříbci(kolodějové i dubáci), tak si myslím, že Rumcajzof už bude taky hříbkodárnej!:-)

Tyhle fešný vosičky jsou z 26.května z Pouzdřanské stepi, kousek od Magické Pálavy.....

Re: Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 21:52, Zdeno(m), (O přírodě)

Zdeno uctivě a radostně děkuje. Moje maminka mne vedla k lásce k přírodě společně s tátou, k houbám zvlášť.Proto mohu hrdě konstatovat, že do lesů, vod a strání chodím p svých už více než 60 let...

Re: Blahopřání ke jmeninám, 24.06.2013 08:23, kápo(m), (O přírodě)

K blahopřání se připojuji a posílám obrázek kterej jsem nazval "mykolovestory"

Re: Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 20:58, Forrest Run(m), (O přírodě)

Detail...jestli jsou tu odborníci na blanokřídlé, prosím o laskavé určení....Martinéééé!;-)

Re: Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 20:58, Forrest Run(m), (O přírodě)

Apropo Kapkologie....jeden nesmělej pokus;-)....30.květen na Krase...vápenatá, jižně orientovaná louka v centrální části Českýho Krasu...koniklec?

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 22:08, Zdeno(m), (O přírodě)

Vypadá to na ten koniklec. Kapkologicky samozřejmě kontruji. Mladý troudnatec pásovaný...

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 22:52, Kraken(m), (O přírodě)

Dovol Zdeno, abych se i já připojil k přání všeho nejlepšího k svátku, který sis sám vybral. První snímek je v podobném duchu jako ty dva od Forresta. Květinka je zvonek broskvolistý.

Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 23.06.2013 22:56, Kraken(m), (O přírodě)

A na druhém je jak pevně doufám, hřib bronzový. Pro mě o to vzácnější, že vyrostl u mě za humny. I když popravdě žádné humno nevlastním...

Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 25.06.2013 08:32, ferdik, (O přírodě)

nadhera

Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 24.06.2013 11:10, vlk(m), (O přírodě)

...pozdě, ale přece...hlavně zdravíčko a milé vzpomínky na mamku...včerejčí večerní barvičky na obloze...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30