Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Slizečka kořenující..., 28.07.2016 20:01, Zdeno(m), (Houby)
Tahle věrná přítelkyně a souputnice pařezů je častá, když nic jiného neroste...Její názvová variabilita je příkladná...
Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 20:01, Zdeno(m), (Houby)
Stačí vzít rodové pojmy slizečka a penízovka, přidat druhové ocasatá a kořenující, vložit do osudí, jakákoliv kombinace bude košer...
Dejte si tu želatinozní pokožku dobře do woka, nebudete mít problém s identifikací...
Fotoobjekt k pohledání, není-liž pravda...
No, nevyfoťte to...
Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 21:01, Lawnmower, (Houby)
Ale jo, proč ne, fota prima vo tom žádná, ale proč tolikrát v podstatě s minimálními rozdíly. Byla snad vyhlášená soutěž v hledání 5 rozdílů? Dám se podat.
Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 21:16, chorcheee(m), (Houby)
Je třeba prozkoumat exif, třeba je fotografováno na různé clony . Ne vážně, toto je věc, která mi na Zdenovi někdy vadí. Že dává takovéhle podobné serie. Ten obrat fotek je tu obrovský a nedá se už prakticky sledovat. Někdy jsou zdenálovy série "do woka" fakt užitečné, někdy - domnívám se, že např. nyní - nikoli. Přesto bych rád zdůraznil, že si Zdena vážím jako člověka i jako odborníka. Pravě proto jsem přesvědčen, že mou kritiku nevezme ve zlém.
Re: Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 21:30, Lawnmower, (Houby)
Takže jsem žádnou soutěž (např. v tapetování stránek) nepropás ? Legrace.... Nic co by mi trhalo žíly. Klidně tapetujte vesele dál, jsem demokrat.
Re: Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 21:59, Zdeno(m), (Houby)
Proč bych měl? Každý stylizujeme originálně své příspěvky a pokud několikanásobně nepřekračujeme denní limit, měli by to ostatní respektovat, což jim ale nijak nebrání to okomentovat...Mne vždy trochu překvapí starosti těch, co nastoupili do pracně roztlačovaného vlaku, který byl vlastně při výjezdu z depa drezínou...
Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 21:51, Zdeno(m), (Houby)
Sorry, Lawnmoowře, doufám, že jsi to přežil...Obrázky číslo dvě a čtyři jsou mokré verze předchozích k exaktní demonstraci povrchu pokožky klobouku...Ucelené příspěvky jsou odrazem mého přístupu k přispívání, včetně komentáře. Snad si to jako doyen mohu dovolit, nicméně díky za názor...
Re: Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 22:04, Lawnmower, (Houby)
Chlape, jestli to tak vyznělo, ve zlým sem to nemyslel. A navíc, jak jsem už napsal, jsem demokrat. Ještě otázka: To jsi jako tu pokožku otřel do kapesníku, anebo sis udělal piknik a vyčkal až oschne? To by mě docela zajímalo.
Re: Re: Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 22:10, Zdeno(m), (Houby)
Vždyť Ti zlý úmysl snad nepodsouvám...S tou vodou je to samozřejmě obráceně, nejdřív byl klobouk suchý...
Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 21:14, petras, (Houby)
Paráda,taky ji mám rád
Včera jsem poprvé narazil na jejího albína...
Velká radost a konstatování, že ani v osmašedesáti není pozdě na objevy a premiéry...
Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 20:36, Patrik(m), (Houby)
No tý berdžo, albinotická penízovka kořenující, kdo to kdy viděl
Re: Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 20:41, Zdeno(m), (Houby)
Já, včera...
Re: Re: Slizečka kořenující..., 28.07.2016 20:43, Tori(m), (Houby)
Super, moc pěkný nález.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30