Re: Re: Pod Boubínem, 04.07.2016 19:44, Patrik(m), (O přírodě)
V závislosti na tomto povídání o mně bych se taky zavěsil ...
Trošku jsem si ty diskuse nechal projít hlavou a zauvažoval nad nimi, vytvořit z toho nějaký krátký závěr mi však moc nejde...
1. svůj web zde nepřesouvám celý. Protože před pár lety jsem byl rozumově ještě trochu jinde, mám tam spoustu nepřesností a např. článek o bedle fialově zrnité, když jsem si dnes na svém webu přečetl, nemohl jsem uvěřit, co jsem to tam napsal. Zde se snažím sice přesunout svůj web, ale popisy jednotlivých druhů předělávám, navíc velkou většinu fotek z roku 2013 si nechám jen pro sebe.
Tolik diskutovaná bedla fialově zrnitá a ty dvě holubinky patří taky do mé produkce 2013. Původně jsem ji zde (jako i dalších pár druhů) nechtěl dávat, to přiznávám, ale myslel jsem, že když ta fotka není zas tak strašné kvality, že tady oceníte alespoň velice zajímavý přírůstek do atlasu...nepovedlo se ...
2. všimněte si, že fotky druhů zde přidané před začátkem prázdnin jsou na můj vkus kvalitní, po začátku prázdnin jsem to chtěl mít všechno honem hotové, tak jsem zrychlil tempo a u spousty fotek jsem ani nezvážil, zda je tu vůbec dát, prostě jsem je tu dal ....
3. Nakonec jsem si uvědomil, že jestli vám opravdu bude tolik vadit, že se tu snažím vylepšit a doplnit atlas, tak se budu věnovat jen svému výzkumu a nebudu tím ztrácet čas. Jestli vám však nevadí např. hlavní fotky u bedly útlé, pavučince krvavého nebo různého, ale na druhou stranu nepřežijete mírně nereálný barevný odstín u několika mých atlasových položek, tak je někde chyba, ale u mně ne ...
4. s tím mazáním fotek máte pravdu, nechám to na někom jiném, kdybych měl pokračovat z mým přístupem jak u sebe, tak u vás, tak by se asi nenašlo příliš fotek v atlasu, které by se mě líbily (a to i mezi mými)...