O houbách

Nepravé ústřice

Rosolozub huspenitý | | maxim stanko | Předkrm | |

Doporučit

Nepravé ústřice

Ingredience

plodnice rosolozubu huspenitého
chléb
citron
máslo
sůl

Postup

Plodnice rosolozubu huspenitého krátce povaříme ve slané vodě. Vyjmeme je a dáme vychladit. Podáváme na drobno nasekaném ledu zakapaném citronem a obloženým citronovími kolečky s tenkými krajíčky chleba, lehce potřeným máslem. Zdroj kniha Houby Česká enciklopedie

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Komentáře

    Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

    Seřazení podle vláken | Seřadit podle času