O houbách

Hlívové mikado

Hlíva ústřičná | | Pavla | Hlavní jídlo | 30 minut |

Doporučit (Doporučeno: 1x)

Hlívové mikado

Ingredience

Hlíva, tvrdý sýr, vejce, mouka, sůl, olej na smažení

Postup

Na špejle napícháme střídavě hlívu s tvrdým sýrem. Z vajíček a mouky ušleháme těstíčko, ve kterém špízy obalíme.

Smažíme na rozpáleném tuku. Kdo má rád houby a smažák, ten si určitě pochutná. Dobrou chuť :)

Další recepty

Hlívové matesy

Houbáky

Fotografie uživatelů:

Přidat vlastní fotografie

Komentáře

Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času