Kačenka česká | | Kraken(m) | Předkrm | 20 minut |
Doporučit (Doporučeno: 2x)
Očištěné kačenky české, chleba na topinky, špek, olej nebo sádlo, vejce, sůl, pepř, pažitka (medvědí česnek)
Špek nakrájíme na kostičky a na rozpálené pánvi ho necháme zesklovatět. Pak přidáme pokrájené houby a necháme z nich vydusit všechnu vodu. Poté přidáme vejce, sůl, pepř a směs mícháme až dosáhneme vhodné konzistence.
Na druhé pánvi si na oleji nebo na sádle opečeme topinky, popřípadě si je na sucho připravíme v topinkovači.
Na topinky naklademe vrstvu směsi, bohatě posypeme na drobno nasekanou pažitkou (medvědím česnekem) a pak už jen debužírujeme.
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času