O houbách

Zapečená krkovice na kačenkách

| | katka | Hlavní jídlo | dle jakosti masa hodinku, hodinku a půl |

Doporučit

Zapečená krkovice na kačenkách

Ingredience

Kačenky české, vepřová krkovice (plátky), maličko oleje, bobkový list, nové koření, jalovec, majoránka, sůl

Postup

Zapneme troubu. Naklepeme plátky krkovice a prudce, krátce je osmahneme. Ihned skládáme na pekáček. Když je na pekáčku všechno maso, osolíme, přidáme (dle množství a chuti) veškeré koření. Maličko podlijeme a šup do trouby. Během pečení jednou obrátíme a velmi lehce podléváme (vždy horkou vodou). A protože jsem lama a odklikla jsem rovnou Uložit, dodávám - než se maso upeče, můžeme využít zbytku vařených brambor. Nastrouháme, přidejme kousek slaniny, mouku a vajíčko. Vyválíme, usmažíme bramborové placičky a když na ně na talíři přidáme kousek kysané smetany, ... no, co budu povídat :-).

Fotografie uživatelů:

Přidat vlastní fotografie

Seřadit podle vláken | Seřazení podle času


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30