Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Chčije a chčije, 24.09.2017 00:07, Dano, (Houby)
Jediný den v týdnu, co se dostanu do hor, měl jsem všechno nepromokavé a stejně to bylo k ničemu, fotit se skoro nedalo a když něco, tak výsledek je fakt nahouby.
Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 15:28, Zdeno(m), (Houby)
To vypadá na holubinku jízlivou...
Re: Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 22:56, Dano, (Houby)
Nebyl jsem si vůbec jist, fotky jízlivé, co jsem koukal, byly víc fialové. Dík!
Re: Re: Re: Chčije a chčije, 25.09.2017 19:11, Zdeno(m), (Houby)
...o kolik víc? Ještě je ve hře třeba Qoueletova...
Re: Re: Re: Re: Chčije a chčije, 25.09.2017 22:15, Dano, (Houby)
o kolik, asi jen trošku Koukal jsem na obě, řekl bych už s jistotou, že to je Quéletova
Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 00:07, Dano, (Houby)
Foťák suším doteď. Nechápu, jak psal Zdeno, že to miluje. Mi se to vůbec nelíbí. U nás prší šestý den nonstop, buď lije nebo aspoń silně mrholí. Nedávno jsem nadával, jak bylo sucho, teraz zas jak moc prší.
Re: Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 10:35, Patrik(m), (Houby)
Zkoušel si fotit s deštníkem? Nejprve si vše naaranžovat, nakonec připravit stativ a potom rozevřít deštník a fotit. No, příští týden jdu do lesa naposled, tak doufám, že počasí vyjde. Hub je včil všude dost.
Re: Re: Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 23:00, Dano, (Houby)
Patriku jsi hodný, díky. Nějak tak to i dělám, až na ten deštník, mám jen tmavý a v dešti je docela šero, tak při focení ho musím stejně dát pryč, byla by moc tma. Nikde nemožu sehnat ani u ťamanu světlý. Jo a proč naposled do lesa? Nechápu.
Ale stálo to aspoň za to vidět, jak to bujně roste. Takové množství různých houbiček, ještě letos nebylo. Kalichovka spáleništní
Prošel jsem i docela čerstvé, letošní spáleniště a byly, jak polité živou vodou, dost houbově obsazené. Jinak fotky stojí spíš za houby, prostě v dešti asi neumím nic vyfotit. Zvonky uhelné v nespočetném množství a různých velikostech.
Re: Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 10:36, Patrik(m), (Houby)
Super, krásná skupinka, na ty furt štěstí nemám...
Re: Re: Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 22:19, Zdeno(m), (Houby)
Ani já...
Re: Re: Chčije a chčije, 24.09.2017 15:00, alesjirsa(m), (Houby)
Krásné.
Re: Re: Re: Chčije a chčije, 25.09.2017 07:44, soucekp, (Houby)
Pěkné! Letos se mi také schovaly
Ty se nedaly aspoň nějaké nevyfotit, lemovaly všechny cestičky. Ale prostě takové propršené, se mi moc nelíbí.
Slizáků rostlo dost, ale ne tak jak basetovi na plantáži.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30