Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit kategorie:

Konec kvízu..., 02.11.2018 22:07, Zdeno(m), (Kvízy)
De jure je vítězem Joska, ale i vevanek opravila svou původní osmdesátkovou sadu ještě o pár minut dříve. Kingem je ovšem petras, který poznal rezavce lesknavého, kterého jsem před dvěma dny fotil na Hamrštejně, zrovna jako staré choroše smolonohé. Na olších jsem taky viděl pařezníky pozdní...Dík za zdatné tipy, odměnou vám všem budiž voda...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 26.10.2018 22:50, Tori(m), (Kvízy)
Hm, asi jo. Ale kytku nedohledám, bo potřebuju zmikroskopovat pár kusů dřeva, takže dávám volné pole ostatním. Nejspíš to bude něco, co každý kytkomil vídá tak často, že už to ani neregistruje, neb jak se mi ukazuje, základem kvízu je použít známou a běžnou houbu, ale zobrazit ji natolik netypicky (jiné barvy či tvar, jen detail bez kontextu, netypický hostitel), aby nebyla snadno k poznání. Což je machrovina.

Konec kvízu..., 20.10.2018 21:16, Zdeno(m), (Kvízy)
Nakonec Hanýžka napověděla, že trojka je obyčejný hnojník z kalamáře. Že budete zápolit s kadeřávkem jsem netušil, překvapilo mne rychlé určení šupinovek, jak zhoubné, tak tmavošupinné. Nakonec nejblíže byla Pavla, která tak utrpěla vítězství. Trocha barev to snad vykompenzuje. Mně vylepšila náladu studia MANIAK a MATLA, ten nadhled a vtip byly skvělé. Jó, dokud se zpívá...

Re: Konec kvízu..., 21.10.2018 19:51, Forrest Run(m), (Kvízy)
Majstrštyk!:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tož se ukažte..., 20.10.2018 09:38, Pavla, (Kvízy)
No prosím, navíc trousím.
Zkusím tedy naposledy, už bych stejně jen plácala blbiny. Bez Aleše, zkušenějších kolegů a nápověd jsem holt v pér...., pane hrábě. 
1) svraštělka javorová
2) šupinovka zlatozávojná
3) čirůvka tygrovaná (odvážný tip, vím, ale když už mě nic jiného nenapadá)
4) šupinovka zhoubná
5) kapusta kadeřávek
Mějte fajn víkend.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tož se ukažte..., 20.10.2018 11:16, Hanýžka(m), (Kvízy)
Nedá mi to, i když nesmím kibicovat. Ke trojce bych škodolibě podávala víno.