O houbách

Galerie a diskuse - základní popis


Autor: Forrest Run(m)




Diskuse musí být dynamická, jinak je to nuda, důležité jsou i přehlednost a maximální komfort pro přispěvatele.
Máte možnost řazení:Podle vláken / Seřazení podle času / Pouze vlákna / Doporučené-toto je zárodek specializovanách blogů a moderátoři sem budou přiřazovat informace nebo fotografie, které by určitě neměly zapadnout nebo by mohly být užitečné pro ostatní.

Jistě uvítáte, že můžete přispívat bez neustálého a obtěžujícího otrockého vyplňování antispamu. . . . . systém je nastaven tak, že Vám umožní najednou vložit více fotografií, k nim doplnit text. . . . . je možno i výrazné "tučné" písmo a URL(pro vkládání aktivních linků s Vámi zvoleným nadpisem).

Máme tu i "Muchomůrkoidní" smajlíky-pokud někdo víte o dalších "tématických" lesních či houbových smajlících, prosím, dejte nám o nich vědět . . . děkujeme.
Navíc je tu nanejvýš užitečná funkce "Náhled před odesláním", kde se můžete ujistit, že jste zvolili jak správné fotografie, tak i odhalit eventuální překlepy. . . . Google Chrome tu dokonce umožňuje i kontrolu pravopisu nebo roztažení/zvětšení dialogových oken.

Navíc, pokud neovládáte úpravy fotek do 300kB, systém je za Vás sám zmenší.

Jistě oceníte i možnost volby mezi :"Reagovat"-zavěsíte se hned za ten příspěvek, pod kterým jste na "reagovat" klikli a
:"Navázat"-systém Vás zavěsí až na konec vlákna.



Seřazení podle vláken | Seřadit podle času


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30