O houbách

Atlas hub - základní popis


Autor: Forrest Run(m)


V našem atlase dáváme nekompromisně přednost kvalitě před kvantitou a máme jasnou vizi: Dělat Atlas moderně, poctivě a především vyjímečně přesně. . . s mikrofotografiemi, řezy plodnicemi, barvou výtrusného prachu s důrazem na ekologii druhu a jeho biotop. . . a hlavně bez opisování zastaralých a neověřených nepřesností/nesmyslů jinde. . . Budujeme ho na základě vlastních, praktických terénních pozorování, konzultujeme ho s odborníky a průběžně do něj doplňujeme užitečné a zajímavé informace!

Téměř pod každou houbou najdete "pod čarou" připomínky, videa, poznámky a oponenturu v tom nejlepším slova smyslu-prosím, neostýchejte se také zapojit, děkujeme.
Opravdu každý houbařský praktik je vítán a budeme rádi, pokud se v diskuzi pod jednotlivými druhy hub aktivně zapojí a podělí se o svoje poznatky a postřehy, který se mohou region od regionu výrazně lišit. Každý takový postřeh má neocenitelnou hodnotu.

Stejně tak když na netu nebo v literatuře narazíte na zajímavou informaci, prosíme, podělte se o ni ať už formou blogů. . . nezapomeňte vždy uvést zdroj, ať nejsme za neseriózní plagiátory!. . . , které budou na jednotlivá témata vznikat, a nebo přímo formou poznámky/doplnění do Atlasu.
Pokud byste chtěli jednotlivé položky Atlasu i sami vytvářet, budeme velice rádi! Admin na základě výborného, maximálně ergonomického rozčlenění od elitního přispěvatele Kápa vytvořil unikátní systém vytváření jednotlivých položek atlasu, kterýžto atlasáře vede krok za krokem tak, aby nezapoměl na žádný z důležitých znaků plodnice, biotopu, doby výskytu a dalších relevantních dat!



Seřazení podle vláken | Seřadit podle času

Dotaz k vkládání., 15.05.2020 16:28, houbomil-Klášterec(m)

Založit novou položku do atlasu hub mohou je moderátoři?


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30