O houbách

Kačenky na topince

Kačenka česká | | Kraken(m) | Předkrm | 20 minut |

Doporučit (Doporučeno: 2x)

Kačenky na topince

Ingredience

Očištěné kačenky české, chleba na topinky, špek, olej nebo sádlo, vejce, sůl, pepř, pažitka (medvědí česnek)

Postup

Špek nakrájíme na kostičky a na rozpálené pánvi ho necháme zesklovatět. Pak přidáme pokrájené houby a necháme z nich vydusit všechnu vodu. Poté přidáme vejce, sůl, pepř a směs mícháme až dosáhneme vhodné konzistence.

Na druhé pánvi si na oleji nebo na sádle opečeme topinky, popřípadě si je na sucho připravíme v topinkovači.

Na topinky naklademe vrstvu směsi, bohatě posypeme na drobno nasekanou pažitkou (medvědím česnekem) a pak už jen debužírujeme.

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Komentáře

    Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

    Seřazení podle vláken | Seřadit podle času