O houbách

Houbové rizoto

Houževnatec jedlý | | Kájinka(m) | Hlavní jídlo | 30 minut |

Doporučit (Doporučeno: 2x)

Houbové rizoto

Ingredience

Na tento pokrm uplatníme:
- cibule
- sůl, pepř
- uzené maso (já použila uzené krůtí)
- šii-take (nebo na co máte chuť)
- rýže
- česnek medvědí
- kapka olivového oleje

Postup

Zatímco se připravuje rýže, nakrájíme cibulku na drobno a orestujeme na trošce olivového oleje. Poté přidáme na kostičky nakrájené uzené a pokrájené houby. Ochutíme solí a pepřem.

Restujeme dokud nejsou houby měkké. Ke konci přidáme pokrájený česnek medvědí.

No a spojíme s rýží. Rizoto "na můj způsob" je hotové.

Fotografie uživatelů:

Přidat vlastní fotografie

Komentáře

Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času