O houbách

Diskuse a galerie

 

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Zase po čase, 31.01.2016 00:06, chorcheee(m), (O přírodě)

Dobrý pozdní večer,

po čase se zase hlásím. Aleš mne vyprovokoval svým prvonálezem kornice otrubičnaté . Také jsem ji našel dnes poprvé. Dříve jsem po ni moc nekoukal, ale řekl jsem si, že když ji mnozí dávají, měl bych ji také najít a podařilo se - PR Bošínská obora.

Znovu jsem si ověřil, že když člověk za něčím opravdu jde, spojí se celý Vesmír, aby toho dosáhl (P. Coelho).

Re: Zase po čase, 31.01.2016 00:06, chorcheee(m), (O přírodě)

Jsou to zase skládané fotografie, kvůli kterým jsem se před Vánoci chytl s bassetem. Považuji to opravdu za úžasný přístup a nedokázal jsem přenést přes srdce, že si kvůli tomu ze mne dělá legraci. Ale rád bych, abyste si nemysleli, že jsem naštvanej. Moc tu opravdu nyní nepřispívám.

1/ se nyní trošku stydím tu přispívat a

2/ prostě chci trávit čas trošku jinak (trávil jsem tu moc času a měl jsem z toho trochu výčitky). Takhle sem občas kouknu, snažím se občas přispět do Atlasu a přijde mi to jako opravdu správný kompromis.

Re: Zase po čase, 31.01.2016 00:06, chorcheee(m), (O přírodě)

Každopádně jsem Vám některým za mnohé vděčný. Když jsem v srpnu 2014 s houbama vlastně začínal (i když fascinovaly mne od malička), mnohé jste mne naučili. Takže jsem vám velmi vděčný. Na druhou stranu je to tu čímdál víc "povídací". A já - znáte mne - se do těch nehoubových povídacích témat rád zapojuji. A to žere čas a navíc jsem za sebestředného podivína. Nyní se snažím procházet třeba italské fórum "Naturamediteraneo", kde je vlákno i o choroších a povlacích. Přispívá tam i velká Annarosa Bernicchia. Protože se zároveň učím italsky, přijde mi to moc fajn.

Takže vás sleduji a když budu mít něco zajímavého, přidám. Ale řekl jsem si, že už si tu nebudu honit Ego (i když samozřejmě neodolám a budu si ho honit jinde ).

Držte se, tyhle stránky mám rád!


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30