O houbách

Diskuse a galerie

 

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Jeden udržovací..., 27.08.2019 19:30, Zdeno(m), (O přírodě)

Vídám nejen artefakty na stromech, ale i (pro mne...) tyhle sympatické objekty na svých krátkých trasách...Dedukuji, že tohle musí mít nějakou pozitivní filosofii a tvůrci snad nebudou jen pouzí bezduší přemísťovači kamenů...Kdo znáte, povězte (ne pověste..)...

Re: Jeden udržovací..., 27.08.2019 20:15, Millda, (O přírodě)

Podle mě ty lidi co to staví, do toho dají určitou energii a ta z toho pak vyzařuje, “ a vo tom to je”.

Re: Jeden udržovací..., 27.08.2019 23:28, Pavla, (O přírodě)

Nevím, tato mohyla je větší, než tzv. "kamenní mužíci", které vídávám u lesních cest a v potocích, a které ochránci přírody zatracují, protože se jejich stavbami ničí příroda a hlavně příbytky a skrýše spousty živočichů. Já si to vždycky představuji tak, že nějaký Obr vtrhne do lidské chatové oblasti a začne skládat jednu chatku na druhou. Líbilo by se nám to?

Re: Re: Jeden udržovací..., 28.08.2019 20:15, Tori(m), (O přírodě)

Pod Boubínem (nebo Bobíkem, teď si nevzpomenu) jich je mrtě, a okolo krásně erodované cesty, které byly nejdřív vyšlapány a pak z nich ještě lidi dloubali šutry, aby mohli postavit stopadesátéhoprvního pumprlíka. :-/ Stádní efekt zavelí a mozek se vypne.
Ale bez ohledu na erozi mě to v lese ruší. Stejně jako motorovky, přístřešky s posezením, plastové flašky, řvoucí cyklisti atd., prostě další otravné projevy civilizace, od níž jsem se výletem do lesa doufala na chvilku oprostit.


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30