O houbách

Domovská stránka (homepage) - základní popis


Autor: Forrest Run(m)



Vpravo nahoře je "Seznam uživatelů", kterej si můžete srovnat buď podle abecedy nebo podle data registrace. . . .

To "m", případně "mod" v závorce za jménem znamená Moderátor a je to tedy osoba zvlášť důvěryhodná mimo jiné s pravomocemi zakládat a měnit položky do atlasu, odstraňovat nevhodné příspěvky a můžete se jí bez obav z "provaření" nebo zneužití svěřit s lokalitou Hřibu královského, Císařky nebo Masečníku!;o)

Pokud kliknete na konkrétní nick, zjistíte, kdy se osůbka zaregistrovala, i jak je aktivní-kolik příspěvků, fotek a receptů sem vložila a níž se vyroluje seznam veškerých fotek, co sem vložila. . . . v seznamu fotek si můžete pohodlně listovat pouhým klikáním myšítka na příslušnou stranu fotky. . . když najedete kurzorem myši směrem od středu fotografie, objeví se při pravém/levém okraji fotky symbol šipky a pak už jen stačí kliknout bez toho, že byste se na ten symbol museli přímo strefit . . . . při kliknutí na buttónek "Detail foto" se dozvíte, kdy a do jaké sekce byla fotka vložena.
Vpravo nahoře je informace o tom, jestli jste přihlášeni nebo odhlášeni a když jste přihlášeni, tak pod jakým nickem. . . dost důležitá funkce pro toho, kdo se o svůj PC/notes pere s dalšími členy domácnosti, tak aby vkládal příspěvky a fotky pod svým nickem, což se nám ne vždy s mojí přítulkyní Kájinkou podaří uhlídat a chudák admin (a současně i zakladatel stránek) Romča to musí předělávat!;-)

Zde si také můžete měnit heslo a psát/přijímat Soukromé Zprávy.

Vlevo nahoře jsou buttónky meníček. . . . . některé jsou zatím ve výstavbě. . . podrobněji se k jednotlivým položkám vrátím, až Vám popíšu zbytek Domovské stránky

"Galerie":Zde se zobrazují 4 fotografie, co od zdejších návštěvníků získaly nejvíce doporučujících hlasů, takže o nich můžete spolurozhodovat i Vy podle principu "Jeden člověk=jeden hlas". . . . . vpravo od nich je chronologicky srovnaných 6 posledních příspěvků do Diskuze/Galerie. . . resp. i reakcí na příspěvky.

"Atlas":Na fotografiích jsou poslední 4 druhy vložené do atlasu i informací o jménu houby a zakladateli. . . vpravo pak posledních 5 reakcí/připomínek/doplnění do diskuze v atlase "pod čarou".

Nejníže na titulní(úvodní) straně jsou 4 poslední houbové (foto)recepty:o)



Komentáře

Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času