O houbách

Houbové recepty - základní popis


Autor: Forrest Run(m)



Co dodat? Dobrou chuť! Můžete si zadat zobrazení: "Podle druhu houby" , "Podle druhu pokrmu" nebo "Nejnovější"
Chystáme i položku "Směs", protože chápeme, že většinou si z lesa přinesete v košíku více druhů.

I zde uvítáme pomoc. . . dámy, nebojte se. . . . kuloárně mi některé z Vás líčily obavy z toho, že jejich Houbový Recept nebude(hlavně po fotografické stránce) dostatečně dobrý. . . . . Křepelky, nebojte se ničeho, překlepy se dají opravit, zapomenuté ingredience doplnit, nepovedené fotky při následném povedenějším focení vyměnit. . . . navíc jsme tu všichni nanejvíš tolerantní gentlemani a. . . . po všech stránkách. . . . . aktivních přispěvatelek si obzvlášť považujeme!

Nebojte se to popisovat i podrobněji. . . . kupříkladu rozdíl mezi tmavou a světlou jíškou. . . né každý je Vodník Čochtan, Toník Kralupák nebo Tonda. Houba, co se narodili s vařečkou v ručičkách!;)
A slibuji a ostatní zdejší pánové se určitě také přidají, že na fotky budeme pohlížet jako na GastroAkty. . . tajemno bude rozněcovat naši gastronautskou fantazii a choutky!:o)



Seřazení podle vláken | Seřadit podle času


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30